Здравейте. От три месеца съм горд собственик на Alfa Romeo 147 1.9 JTD
До момента за слушане на музика използвам от т.н. трансмитери, но качеството не е такова каквото ми се иска, а и запалката ми не работи без колата да бъда запалена/на контакт. Затова ми се ще да си закупя CD с USB порт, но се притеснявам, че поради необичайната форма и големина на фабричното такова, едно ново CD би развалило иначе красивия вид на таблото. Чувал съм, че има разни панели, които да запълнят евентуално оставащото празно разстояние, но ми се ще да чуя как сте се справили вие с този "проблем", и доволни ли сте от резултата?
Предположих, че има много такива въпроси по темата, но тъй като не успях да използвам адекватно търсачката, за да намеря отговор на въпроса си, реших да пиша тук в тази тема, за да не отварям излишно нова.
Всъщност ще се възползвам да попитам и още нещо. От около седмица имам проблем с отварянето на задна дясна врата. Отвътре се отваря, но отвън не. За съжаление съм пълен абдал, и не смея да се заема да я правя сам. Често ли се случва на тези коли, и лесно ли е за правене ?

Предположих, че има много такива въпроси по темата, но тъй като не успях да използвам адекватно търсачката, за да намеря отговор на въпроса си, реших да пиша тук в тази тема, за да не отварям излишно нова.
Всъщност ще се възползвам да попитам и още нещо. От около седмица имам проблем с отварянето на задна дясна врата. Отвътре се отваря, но отвън не. За съжаление съм пълен абдал, и не смея да се заема да я правя сам. Често ли се случва на тези коли, и лесно ли е за правене ?
Comment